Espressobryggare & Espressomaskiner

Nespresso kaffebryggare.

Kanske känner du till Nestles nya espressobryggare/kaffebryggare som går under märket nespresso. Konceptet kring nespresso innebär att man ser kaffet som en njutning samt en livsstil. Nespresso skiljer sig från andra espressomaskiner genom att den har kaffe i portionsförpackning vilket sedan används i mycket läckra espressomaskiner med snygg design. En espressomaskin av märket nespresso är mycket lättanvänd eftersom hela systemet är slutet och det blir lite kladd med malet kaffe jämfört med traditionella elektroniska espressomaskiner.

Kapslarna med kaffe i är en innovation inom kaffe och espresso. De är förslutna på ett sätt som bevarar färskheten i kaffet och gör att din espresso eller cappuccino upplevs mer fräsch än om det malda kaffet skulle varit gammalt. Nespresso kaffebryggare har ett mycket effektivt system för att sätta tryck på kaffet på ett liknande sätt på en vanlig espressobryggare vilket gör att man får både crema och arom i sin espresso. Det finns en mängd olika sorter av linjen Nespresso Grand Cru. Dessa är

* Espresso-serien ( 9 olika sorters espresso)
* Lungo-serien (tre milda espressovarianter)
* De-koffein-serien (3 koffeinfria kaffeblandningar)

Sammafattat kan man säga att nespresso gör lyxiga espressomaskiner med ett unikt system vilket gör att man upplever det hela mer lyxigt samt att man minskar kladdet med kaffesump som vanligtvis förekommer när du brygger kaffe med vanliga espressomaskiner.

Vad tycker du om Nespresso kaffebryggare ? Lämna gärna din egen feedback på hur du upplevde smaken, priset och designen.